Twente Schuttingen

Twente Schuttingen de schutting specialist van Nederland.

Voor plaatsing

Wij hebben meer dan 15+ jaar ervaring
Plaatsing & levering door heel Nederland
Kom ook eens langs in onze showroom

FAQ

Er dient stroom aanwezig te zijn.

 

Aanwezigheid van de klant/opdrachtgever

De opdrachtgever dient aanwezig te zijn om de plaats van de schutting/poort aan te geven en/of eventuele wensen kenbaar te maken.

De grond dient geëgaliseerd te zijn.

Op de plek waar de schutting/poort geplaatst dient te worden mogen geen puinresten/wortels/funderingen/rioleringen of bekabeling aanwezig zijn.

De plek waar de schutting/poort geplaatst dient te worden moet bereikbaar zijn. Eventuele beplanting en obstakels dienen van te voren verwijderd te zijn.

Let op >> Vanaf 20 km buiten Enschede worden er voorrijkosten berekend. Dit word vaak al bij de prijs ingerekend en staat ook vaak op de offerte.

Eventuele schade aan riolering/bekabeling/fundering is voor de rekening van de opdrachtgever. Dit kan nooit verhaalt worden op Twente Schuttingen want opdrachtgever gaat akkoord met bovenstaande als wij een schutting/poort komen plaatsen.

Prijs is altijd exclusief regels en u profielen tenzij anders aangegeven. Elke situatie is anders het word altijd ter plekke bekeken hoeveel regels en profielen er nodig zijn. Regels en U profielen zijn bevestigingsmaterialen ,deze komen aan een muur/huis in verband met de uitstekende fundering.

Bij elke opdracht die voldaan is geschied de betaling via de pin. Indien dit een groot probleem is kan er van te voren worden betaald.

Er dient voor het plaatsen vanaf de scheiding 30/40 cm ruimte te zijn aan beide kanten.

Wilt u een offerte of factuur voor storm schade dan kost dit € 45,- per offerte/factuur.

Laat u de schade door ons herstellen schutting/overkapping of poort dan krijgt u het bedrag terug van ons.

Let op>> Een schutting heeft 6 maand tot een jaar de tijd nodig om zich te zetten omdat de grond los gegraven is. Ons advies is om na plaatsen de palen en platen goed aan te wateren, dus gewoon de tuinslang er bij leggen en eventueel zand bij te vullen en aan/na te stampen.

Let op >> Wilt u de tuin later gaan bestraten dan is ons advies dat u niet vast tegen de betonplaten aan laat straten. Dit in verband met het opvriezen, de betonplaten kunnen dan inscheuren. Ook het straatwerk werkt en kan de schutting overdrukken als er aan de andere kant niet gestraat is.

Twente Schuttingen

Bel: 053-8513291

Bel gerust voor meer info.