Over Twente Schuttingen

Twente Schuttingen is een bedrijf met enthousiaste medewerkers. We leveren en plaatsen diverse schuttingsystemen, altijd voor zeer scherpe tarieven. Wij zijn op dit moment de goedkoopste in Nederland, terwijl u kunt rekenen op hoge kwaliteit schuttingsystemen. Bekijk onze prijslijst met onze prijzen en bekijk bovendien onze aanbiedingen!

Wij plaatsen schuttingen in zowel Twente als de rest van Nederland. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het zetten van diverse schuttingsystemen. Schutting laten plaatsen? We bieden u hier graag een impressie van wat u kunt verwachten. Met de verschillende foto’s van schuttingsystemen geven we u graag aan wat we voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende offerte ontvangen? Een werktekening of situatieschets helpt ons de scherpste prijs voor u te bepalen. U kunt de tekening of schets toevoegen in het contactformulier. Daarnaast ontvangen we graag uw adres- of locatiegegevens.

Wat doen wij?

Schutting-Voorpagina-Twente-Schuttingen

Hout/beton Schuttingen

U kunt bij ons terecht voor de beste kwaliteit hout/beton schuttingen. Wij hebben de laagste prijs van nederland. U kunt kiezen uit verschillende kleuren beton en diverse soorten betonpalen.

Poort-Voorpagina-Twente-Schuttingen

Poorten

U kunt bij ons ook terecht voor diverse soorten poorten, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit een enkele poort of een dubbele poort. Deze zijn allemaal met een stalen frame en een afdeklat. Diverse maten leverbaar.

Overkapping-Voorpagina-Twente-Schuttingen

Overkappingen

Voor overkappingen kunt u ook bij ons terecht, u hebt hier keuze uit diverse soorten en maten. Een overkapping wordt op maat gemaakt, met dakpannen of dakleer aan u de keuze.

Blokhut-Voorpagina-Twente-Schuttingen

Blokhutten

Blokhutten en Tuinhuisjes zijn ook bij ons verkrijgbaar. U kunt kiezen uit een aantal standaard modellen of wij kunnen ze op maat maken passend bij uw tuin.

Bloembak-Voorpagina-Twente-Schuttingen

Bloembakken

Hand gemaakte bloembakken wie wil dat nou niet? Bij ons kunt kiezen uit diverse soorten groot of klein voor bijvoorbeeld in de tuin of op de picknicktafel.

Geïnteresseerd? in onze diensten

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Klanten zeggen

Klanten Reviews

★★★★★

Goede nazorg. Ik had mijn schutting bij hen besteld omdat prijs/kwaliteit goed was. Goede afspraken gemaakt, monteurs kwamen op tijd en ondanks wat te...

Rene Koppelman, Enschede

★★★★★

Prima bedrijf. Snelle levering en goede service. Eerlijke prijzen. Aanrader!...

erwinwissink ., Enschede

★★★★★

Snelle en goede plaatsing schutting en service....

Lilian Stiekema, Enschede

★★★★★

Prima service, snelle reacties... Fijne mensen! Klein probleem snel en goed opgelost! Dank jullie wel!...

Carla Gelling, Enschede

★★★★★

Wij zijn erg tevreden over de vanmiddag geplaatste nieuwe aangepaste poort. Erg vriendelijk en kundig personeel.Ook snelle reactie op de emails. Duide...

christie sengers, Enschede

More Reviews

Onze partners

Partners van Twente Schutting de schutting specialist van Twente
2